Villa - Wiederverkauf

Town Center - Ciudad Quesada

Ref.: GSP-21198
Gebaut
150m2
Grundstück
1.000m2
Schlafzimmer
3
Das Badezimmer
3
Schwimmbad
350.000€
Informieren Preissenkung Informieren Preissenkung

Charakteristik

Nennleistung: In Bearbeitung
Nennleistung
Nennleistung
In Bearbeitung

Beschreibung

En ideell mulighet til å kjøpe denne 3-roms, 3 bad Villa i sentrum av Quesada på en 1000m2 tomt med 150m2 boareal. I hovedetasjen er det 2 soverom, 2 bad, kjøkken og stue / spisestue med innglasset terrasse. Ovenpå finner du hovedsoverommet med eget bad og et studierom. Utvendig på den romslige tomten er det en garasje og plass til ytterligere to biler, et privat 10m x 5m svømmebasseng og forskjellige sittegrupper.Å se er et must!Ciudad Quesada.Ciudad Quesada er en liten perle som ligger i nærheten av de fantastiske byene som Alicante, Murcia, Cartagena og mer. Det er bare 30 minutter til Alicante (ALC) og Murcia (RMU) flyplasser som har direkteruter til Norge.Det er en motorvei rett utenfor byen som gjør det enkelt å komme seg rundt og utforske Spania. Torrevieja ligger bare en 10-minutters kjøretur fra restauranter, uteliv, barer og Habaneras og et stort kjøpesenter med flere trendy butikker. Du har flere butikker rundt i området, for eksempel har La Zenia Boulevard et enda større utvalg av butikker bare 20 minutter fra Quesada.I Quesada har du også restauranter, butikker, turområder, parker, badeland, golfbane, minigolf, bowling, norsk skole og mye mer. Du trenger ikke å dra langt for å oppleve alt dette fantastiske byen har å by på.Norgesskolen i Rojales er godt kjent og har et fantastisk rykte. Hennes er det over 100 studenter. Skolen ligger i sentrum av Quesada med fornøyde elever.Golfbaner i Quesada heter La Marquesa Golf. Dette er en fantastisk golfbane for nybegynnere og eksperter.Det er opplæringskurs hvis du vil lære. Rundt golfbaner er det flere restauranter og barer hvor du kan nyte omgivelsene.Ciudad Quesada er et rolig og hyggelig område på Costa Blanca med mye å oppdage. Det er bare 7-10 minutters kjøretur til noen av de beste strendene i Europa. De har fått et blått flagg som betyr at det er noen av de reneste, trygge strendene i Spania. Guardamar del Segura er en av de mest populære strendene i området og er 9 kilometer lang. Det er også en sykkelsti ned til stranden.Det er flere markeder i området, ettersom det er 5 minutter med bil. Her kan du kjøpe ferske dagligvarer, suvenirer og mye mer. Det er merket for hver dag i uken mindre enn 15 minutter fra Quesada.Dette er det perfekte stedet enten du leter etter et permanent hjem, eller bare et feriehus for deg og du blir elsket en gang.

Ort

Wirtschaft

Diese hier angegebenen Informationen unterliegen Fehlern und sind nicht Bestandteil eines Vertrages. Das Angebot kann ohne vorherige Ankündigung geändert oder zurückgezogen werden. Die Preise beinhalten keine Einkaufskosten.

Berechnen Hypotheken

Geldwechsel

  • Pfund: 299.338 GBP
  • Russischen Rubel: 30.246.580 RUB
  • Schweizerfranken: 382.375 CHF
  • Chinesischen Yuan: 2.690.695 CNY
  • Dollar: 417.795 USD
  • Schwedische Krone: 3.566.675 SEK
  • Die norwegische Krone: 3.569.055 NOK
Gebührenrechner

Nach Informationen fragen

Responsable del tratamiento: Global Spain, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Ähnliche Eigenschaften
Real Estate

Global-Spain.com - Alle Rechte vorbehalten. Rechtlicher Hinweis | Privatsphäre | Cookies | Web-Karte | Entwurf: Mediaelx

ONLINE VIEWINGS